На 16.05.2022 г., от 15:00 часа, в аулата на Търговската гимназия ще се

...
На 16.05.2022 г., от 15:00 часа, в аулата на Търговската гимназия ще се
Коментари Харесай

ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ – Свищов обявява състезание за „Най-добра идея за мобилно приложение“

На 16.05.2022 година, от 15:00 часа, в аулата на Търговската гимназия ще се организира съревнование „Най-добра концепция за мобилно приложение“, проведено от ПДТГ „ Димитър Хадживасилев “ – град Свищов.

 В него могат да вземат участие самостоятелно възпитаници от VII и VIII клас на учебните заведения от територията на Община Свищов, със лична концепция за мобилно приложение в една от категориите:

Туризъм;

Икономика;

Образование.

Идеята би трябвало да се показа в границите на 10 минути (включително въпросите на журито) под формата на мултимедийна презентация или по различен автентичен метод.

Представените в надпреварата „Най-добра концепция за мобилно приложение“ планове ще бъдат оценени от умело жури, формирано от учители, научен учител и представители на работодателите – сътрудници на Търговската гимназия.

При оценяването ще се имат поради следните критерии за оценка:

1. Дизайн

2. Сложност на мобилното приложение

3. Сигурност на мобилното приложение

4. Очакван пазарен дял

5. Съдържание

6. Навигация

7. Представяне на плана пред аудитория

Всеки от посочените критерии се прави оценка от 0 до 10 точки. Крайният резултат е приблизително аритметичната стойност на оценките на членовете на журито. Максимален брой точки – 70.

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ: 13.05.2021 година, 23:59 минути,.

Резултатите и премиите ще бъдат оповестени същата вечер на уеб страницата и формалната Facebook страница на Търговската гимназия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР